Houten vloeren

Houten vloeren kunnen in diverse patronen gelegd worden, zwevend of als vaste vloer en er is een ruime keuze in de afwerking met diverse kleuren olie. Helemaal naar uw wens!

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem contact met mij op en ik kom graag langs om advies te geven.

Visgraat vloer

Visgraat vloer

Een visgraat vloer is een klassieke vloer met een moderne uitstraling. Dit is een legmethode waarbij de houten delen in een visgraatpatroon worden gelegd. De houtsoort, afwerking, behandeling, lengte en breedte hebben invloed op de uitstraling van een visgraatvloer. Er is een grote keuze in maatvoering waardoor elke woonruimte een moderne en warme uitstraling krijgt.
Eikenhouten vloer

Eikenhouten vloer

Een eikenhouten vloer heeft een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Er zijn legio mogelijkheden om eiken vloerdelen af te werken qua kleur, vorm en breedte. U kunt kiezen uit een massieve houten vloer of lamelparket. Deze laatste heeft dan een toplaag van eiken. Deze vloer kan prima gelegd worden op vloerverwarming.
Lamelparket

Lamelparket

Lamelparket is een gelaagde vloer die leverbaar is met verschillende toplagen en geschikt voor vloerverwarming. De toplaag komt uit dezelfde boom en is van massief hout. Je kunt aan de bovenzijde niet waarnemen of het een massieve vloer of lamelparket is. Leverbaar in diverse houtsoorten, zoals bijvoorbeeld eiken en robijn.

"De charme van echt hout is dat iedere plank uniek is door een eigen tekening."